کسی دندانپزشک تو اصفهان سراغ نداره که بصورت قسطی پول بگیره؟؟تموم دندونام خرابه ۶ساله دارم عذاب میکشم پول هم ندارم که یهو بدم درستشون کنم لطفا اگه سراغ دارید بگید

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.

بخش کلینیک نی نی سایت برای طرح پرسش و پاسخ بین "کاربران و کارشناسان" می باشد و معرفی، تایید یا رد متخصصین،کلینیک، موسسات، محصولات، مکان های مختلف عمومی و ... در زمینه های مختلف، خارج از حیطه کاری مشاوران و متخصصین نی نی سایت است.

جهت ارتباط با کاربران دیگر، لطفا سوال خود را دربخش تبادل نظر مطرح بفرمایید. سپاس