تیروئید و سقط در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 56 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقتتون به خیر

4 ماه قبل باردار بودم و روز موعد پریود دچار خونریزی شدم و این خونریزی پیشرفته و منجر به سقط شد. طبق آزمایش خون و بررسی دکتر زنان مشخص شد که بنده تیروئید 2.8 دارم و این باعث میشه که موقع بارداری پریود بشم و دکتر زنان گفت که باید حداقل تیروئیدم 1 بشه و این مقدار برای من 2.8 زیاده بعد 4 ماه اقدام فعلا باردار نشدم هر ماه پریود هام 8 روز عقب انداخته  و دکتر بهم قرص کلومفین داده و اینکه هر روز نصف قرص تیروئید مصرف میکنم که در ماه قبل چون قرص تیروئید میخوردم 8 روز تاخیرم شد 2 روز تاخیر و دکترم اعلام کرده وقتی هم باردار شدم قرص رو تا 3 ماه مصرف کنم سوالم اینه امکان داره مجدد باردار که شدم در موعد پریود دچار خونریزی بشم ؟ یا اینکه حتما باید از شیاف استفاده کنم هنوز استرس اینو دارم که مجدد خون ببینم، آیا واقعا تیروئیدم با خوردن این قرص ها مانع خونریزی میشه؟ دکتر میگفت اون قرص تیروئید باعث تنظیم پریود و جلوگیری از پریود شدن در بارداری میشه لطفا راهنمایی کنید .

این را بگویم که از نظر دکتر عمومی مشکل تیروئید ندارم و تیروئیدم نرماله اما دکتر زنان تشخیص داد که این مقدار  برای بدن من مناسب نیست و حتی مانع از راحت باردار شدنم است و دچار خونریزی میشم

سوال دیگرم اینکه آیا چون یکبار سقط داشتم موقع بارداری بعدی قرص خاصی باید مصرف کنم؟ و واقعا من تیروئید دارم یا خیر؟

اطلاعات تکمیلی

سن32جنسیتزنشغل_وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است در رابطه با تیروئید خود به متخصص غدد مراجعه نمایید نگران نباشید اگر زیر نظر پزشک باشید مشکلی به وجود نمی آید موفق باشید

تجربه شما

سلام تیروئید که کنترل بشه برای بارداری مشکلی نیست ولی بهتره شما برید پیش متخصص غدد تا تشخیص بده برای بارداری تیروئید باید ۲.۵ باشه. تیروئید بیشتر روی هوش بچه تاثیر میزاره