سلام. خسته نباشید. من ماه چهارم اقدام برای بارداری هستم.کلا بعد از ازدواج جلوگیری نداشتم.27سالمه.طبق سونو مشخص شد که تنبلی تخمدان دارم که طی آزمایش پیش از بارداری دکتر گفت که تنبلی خیلی خفیفی دارم.برام لتروزول و متفورمین و فولیک اسید تجویز کرد که سه ماهه مصرف میکنم. زمانهای پریودی من طی این سه ماه 18-18-17بود.برای این ماه روز 16-18 لکه بینی داشتم 19-21 خونریزی داشتم.22-23 پاک بودم و روز 24-25-26 لکه بینی داشتم.لکه هامم انگار لخته خونن.ولی با ترشح کمی قهوه ای.بعد 25-26 کیت تخمک گذاری استفاده کردم که تقریبا دوخط پررنگ بود ولی به پررنگی خط تست نمیرسید.همش احساس خستگی دارم و اسهالم.به نظرتون امکان بارداری هست؟با توجه به اینکه روز25ام بی بی چک منفی شد و سابقه لکه بینی ندارم.بعد با وجود لکه بینی برای بارداری رابطه داشته باشیم؟ با توجه به مثبت شدن تست تخمک گذاری؟

اطلاعات تکمیلی

سن27جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است برای اطمینان  تا یک هفته دیگر صبر کنید اگر تا خیر در پریود داشتید آن وقت از تست بی بی چک استفاده کنید موفق باشید.

تجربه شما

سلام کارشناس عزیز احساس میکنم مطلبم رو درست بیان نکردم.منظورم از تاریخ ها تاریخ روزها بود نه تاریخ پریودیم. امروز دوازده پریودیمم و پریودیمم اینطور بود که سه روز لک بعدش سه روز خونریزی بعد دو روز پاکی و بعدشم سه روز لکه. هم زمان با لکه هام کیت تخمک گذاریم مثبته

@دخمرناز

سلام دوست عزیز،کیت تخمک گذاری وقتی مثبت میشه یعنی شما در زمان حول و حوش تخمک گذاری هستید یعنی یا بزودی تخمک آزاد میشه و یا آزاد شده در هر صورت از زمان تخمک گذاری تا لقاح فرصت محدودی برای لقاح و بارداری وجود داره که در همین ایام باید نزدیکی صورت بگیره،شما در سوال اول ذکر کردید که کمرنگ بوده برای اطمینان میتونید روز بعد تست رو تکرار کنید تا در نهایت دو خط پر رنگ داشته باشید.توجه داشته باشید در صورتیکه دچار تنبلی تخمدان باشید امکان داره تست تخمک گذاری در خط تست کمرنگ باشه و این نشانه تخمک گذاری نیست،بلکه نشانه بالا بودن هورمون LH هست که در تنبلی تخمدان در طول ماه بطور مداوم وجود داره