تنهایی دختر 7 ساله

دخترم ۷ سالشه و خیلی تنهاست و متاسفانه توی فامیل هم سنو سالش زیاد نداریم و اصلا هم شرایط بچه دوم رو ندارم و شوهرم خیلی حساسه روش همیشه توی خونه هست فقط الان مدرسه میره و کلاس زبان همیشه ناراحته میگه میخوام بازی کنم حوصله ام سر میره خودمم حوصله بازی با بچه رو ندارم کلی هم اسباب بازی داره نمیدونم چیکار کنم دلمم براش خیلی میسوزه

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر عزیز سلام. شما به عنوان مادری که انتخاب کرده اید فرزند داشته باشید، باید برای حیطه های مختلف رشدی فرزندتون وقت بگذارید. هم شما و هم همسرتون باید یک زمانی رو درهفته برای وقت گذراندن با فرزندتون برنامه ریزی کنید. با فرزندتون پارک برید، باهم یک کارتون یا برنامه تلویزیونی مناسب فرزندتون تماشا کنید، در هفته حداقل یکبار باهم در خانه بازی کنید یا ... . در نهایت این شما هستید که باید به حیطه های مختلف رشدی فرزندتون توجه کنید. مهارت های ارتباطی و اجتماعی مسئله مهمیه که با این شرایط ممکنه  فرزند شما در این موارد دچار ضعف بشه. 7 سالگی سنی است که باوجود مدرسه و هم سالان،تازه شرایط اجتماعی شدن، ایجاد میشه. از این فرصت استفاده کنید.
موفق باشید.