سلام دخترمن 6 ماهشه و یبوست شدید داشت و هم زمان بوی بد ادرار.آزمایش عفونت ادراری نشان داد ولی اصلا تب نداشت.10روز سفیکسیم100مصرف کرد.بعد از آزمایش خوب بود سونوگرافی کلیه انجام دادیم خوب بود.حالا دکتر گفته عکس رنگی از کلیه گرفته بشه به نظرتون با اینکه جواب سونوگرافی و آزمایش خوب است، عکس گرفتن نیاز هست، بچم تا حالا تب نداشته. یک دکتر دیگه بردم گفتن چون تب نداشته عفونت کاذب بوده نظر شما چیست؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

معمولاً با وجود عفونت تب هم مشاهده میشه اما شما بهتره به توصیه های پزشک فرزندتون توجه کنید چون بایستی معاینات بالینی و سایر آزمایشات هم در تصمیم گیری مدنظر قرار داد.

با احترام