سلام خدمت خانم فائزه دشتی. ممنونم از پاسخگويیتون يک عرض ديگه هم داشتم. من قبلا شايد ترس از  تنهایی داشتم. الان خيلی بهترم ولی من واقعا نميدوم دوسش دارم يا حسی دارم بهش كه به افراد ديگه پيدا نكردم‌ من يک مشورت ميخوام پيش روانشناس رفتم ولی اينجا بهتر بهم جواب ميدين تلاش كرد زنگ زد و ميگه بيا درست كنيم.  بهش گفتم فقط در يک صورت؛ تمام حق و حقوق رو به من بدی.  مهريه هم ١٤سكه بوده.  منظورم حق طلاق و حضانت بچه و حق سكنی ست. گفت فكر ميكنم چند روز و خبر ميدم. نميدونم كارم درست بوده؟ آیا اگر تعهد داد ازدواج باهاش صلاحه ؟  آیا شرطم خوبه؟ و خيلی آیا های ديگه. راهنماييم كنيد ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن٣٧جنسیتزنشغلددددوضعیت تاهلمطلقه
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیز
پیشنهاد میکنم سوالاتی که در این مدت از کلینیک پرسیده اید را به ترتیب مطالعه کنید
شما یک سال پیش در مورد خسیس بودن ایشان . عدم تعهد پدرشان در خرید مسکن و .... مشکلاتی را مطرح کردید بعد از گذشت یکسال هنوز مشکلات پابرجا هستند
هیچ وقت هیچ مشاوری به شما نمیگوید ایا ازدواج با ایشان به صلاح هست یا نه . کار مشاور اینست که شما را با واقعیت های موجود اشنا کند وتصمیم گیری با شماست
شما مدتی دچار افسرگی بوده اید وزیر نظر پزشک دارو مصرف کرده اید حساسیت های خاص خود را دارید که کوچکترین موضوعی شما را بهم میریزد وواکنش نشان میدهید (به عنوان مثال خواهرش به من بی محلی کرد و من بهم ریختم پول نداد . ما از نظر مالی بالاتریم و ...)از طرفی شما در دوشهر جدا هستید و نمیدانم قرار است به شهر ایشان بروید یا هنوز توافق نکرده اید ولی با تمام توضیحات وشناختی که در این یکسال در مشاوره ها داشتیم پیشنهاد میکنم همچنان جلساتتان را با روانشناس ادامه دهید واز ایشان هم بخواهید نزد مشاور شما بیایند
مطمعنا وقتی مشاور ایشان را از نزدیک ببینند وصحبت کنند بهتر میتوانند به شما کمک کنند