سلام ببخشید یه سوال داشتم من 30 آبان پریود بودم مجدد در تاریخ 19 آذر خونریزی کمی داشتم. دو روزه قطع شده. تست دادم منفی بود الان اقدام به بارداری کردم به نظرتون باردار میشم؟ الان زمان مناسبی برای نزدیکی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن32جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز تاریخ ۱۹ آذر زمان تخمک گذاری شما بوده است بعضی از خانمها در زمان تخمک گذاری دچار لکه بینی می شوند  که ۲ تا ۳ روز ممکن است به طول انجامد با توجه به اینکه تاریخ اخرین پریود شما ۳۰ آبان ماه بوده است  الان زمان  نزدیک پریودی شما می باشد و احتمال تخمک گذاری وجود ندارد موفق باشید.