سلام وقت بخیر من ۲۰ سالمه به تازگی دکتر رفتم  و از رنگ عکسی سالم در اومدم. فقط در تخمدان هام فولیکول وجود نداشت بخاطر همین دکترم داروی لتراکس و متفورمین رو نوشت و خوردم و سونوی بعدش فولیکول تخمدان راستم ۱۶/۳۸ نشون داد. طبق گفته های دکترم روزهایی که قرار بود نزدیکی کردیم و حالا هم ۴ روز مونده به وقت پریودم هر از گاهی زیر شکمم و کمرم درد میکنه آیا این میتونه علائم بارداری باشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۰جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله احتمال بارداری وجود دارد بهتر است صبر کنید اگر تا خیر در پریود داشتید آن وقت از تست بی بی چک استفاده کنید موفق باشید.