دختر 7ماه ای دارم که رفلاکس داشته و به پروتئین گاوی حساسیت داشته، با مشورت پزشک لبنیات رو شروع کردم که ببینم باز حساسیت داره یا نه دیشب و امروز لبنیات استفاده کردم حالا مدفوعش کمی سیاه رنگه نیاز هست ببرم دکتر؟ لبنیات رو باید قطع کنم؟ قطره آهن هم یک ماهه استفاده میکنه اینجوری نبوده مدفوعش.

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

اگر با مصرف لبنیات مدفوع سیاه رنگ شده می تونه به دلیل حساسیتش به پروتئین شیر گاو باشه. البته علائم دیگه ای مثل دل درد، نفخ و اسهال هم معمولا وجود داره. در صورتیکه از بابت حساسیت فرزندتون به شیرگاو اطمینان حاصل شده زیر نظر پزشکشون بایستی هم برای خودتون و هم فرزندتون مصرف لبنیات  محدود بشه

با احترام