احتمال بارداری باوحود کیست

با سلام من تازه نامزد کردم. ۱۵ آذر با همسرم از پشت نزدیکی داشتیم. ایشون منی خودشون رو ریختن توو. یک ساعت بعد از اون من دوتا ال دی خوردم دو تا قرص دیگه رو بعد از 12 ساعت و بعد از اون روز بمدت 5روز هرروز یه عدد مصرف میکردم بعد از قطع ال دی رفتم سونوگرافی گفت کیست ساده به اندازه 32*25 میلی متر در تخمدان راستم دارم. 20ام آذر دکتر به من قرص سیپترون داد. الان بمدت 6روزه مصرف میکنم . با توجه به اینکه امروز وقت پریودمم بود نتونستم قرص را قطع کنم. با این توضیحات آیا احتمال بارداری هست؟ توروخدا راهنماییم کنین از استرس میمیرم چون نامزدم نمیخوام باردار شم

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما خیر  نگران نباشید احتمال بارداری وجود ندارد موفق باشید