باسلام. من پسر ۱۹ ماهه ای دارم که فقط زمان خواب استراحت میکنه.و دائما در تحرک و جنب و جوش و خرابکاری هستش.از تمام وسائل بالا میره و علاقه ای به بازی با اسباب بازیهایی که داره نشون نمیده و خیلی زود از یه بازی خسته میشه.خلاصه که در تمام مدتی که بیدار هست پر انرژیه و بخاطر همین وزنش از حد نرمال کمتره. میخواستم بدونم آیا ممکنه بیش فعال باشه یا بشه جوری این انرژیش رو کنترل کرد؟

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر عزیز سلام. برای تشخیص قطعی یک اختلال، باید متخصص مربوطه معاینات بالینی رو انجام بده. حتی اگر تشخیص بیش فعالی هم گذاشته بشه، نوع درمان بستگی به شدت این اختلال داره. گاهی بدون دارو و با برنامه ریزی های توانبخشی بهبودی حاصل میشه؛ اما گاهی شدت علائم زیاده و نیاز به دارو هست که آن هم همراه با توانبخشی جلو میره. نکته مهم اینه که سن فرزند شما طلاییه و برای شروع و پیگیری درمان بسیار حائز اهمیته. پیشنهاد بنده مراجعه به یک روانپزشک کودک، کاردرمان کودک یا روانشناس کودک است. نگران نباشید و به این راحتی برچسب اختلال نزنید.
موفق باشید.