سلام مشاورین محترم...

من یه خانم ۲۶ سالم جدیدا کسی دوستم نداره هیشکی ازم خوشش نمیاد، میرم خونه مادرشوهرم اینا  بهم توجه نمیکنه همش باید خود به خود حرف بزنم تا باهام حرف بزنن وگرنه هیچ. به بقیه ی جاریام توجه میکنن ولی من اصلا..یا خونه ی بابام اینا ..حتی شوهرمم دیگه دوستم نداره دیگه بهم توجه نمیکنه از وقتی بچم  به دنیا اومده حالا که شش ماهشه همش خودم تنهام خیلی به توجه نیاز دارم ولی کسی بهم توجه نمیکنه.نمیدونم چیکار کنم اعتماد بنفسمو از دست دادم، لطفا کمکم کنید دارم حس زندگی کردنو  از دست میدم از بس هیچ جا خواهان ندارم، مخصوصا خانواده همسرم هر وقت میرم همه  ازم رو برمیگردونن. لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیت زنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید

چرا این اتفاق برای شما افتاده؟ شما این احساس را دارید یا مشکلی وجود دارد؟

دوست عزیز بعد از زایمان عموما مادر دچار یک دوره افسردگی بعد از زایمان می شود که نسبت به خود نگرش خوبی ندارد.نسبت به وضع ظاهری خود و... که تنها شما نیستید که به این احساسات را دارید و اکثرا مادران بعد از زایمان احساس های مشترکی را تجربه می کنند.

بعد از زایمان وقفه ای احساسی و جنسی بین زن و شوهر ایجاد می شود که شما احساس دوست نداشته شدن می کنید سعی کنید دوباره صمیمیت را بین خود و همسرتان ایجاد کنید.

درک می کنم که این شرایط می تواند یرایتان سخت باشد اما این احساس ما به خودمان است که احساس دیگران را می سازد سعی کنید احساس خوبی نسبت خودتان داشته باشید و این را به دیگران منتقل کنید.

برای بهبود روحیه تان حتما پیاده روی و ورزش کردن را در برنامه روزانه ی خود بگذارید

با کسانی در ارتباط باشید که ویژگی های مثبت شما را ببینند.

اعتماد به نفس خود را افزایش دهید کتاب عزت نفس در ده گام خانم نوری می تواند با داشتن تمرین های بسیار به شما کمک کند

فراموش نکنید که شما مادر هستید و می توانید این احساس را به فرزندتان هم انتقال بدهید که نسبت به خود احساس خوبی نداشته باشد پس  سعی کنید با یاد گرفتن مهارت های ارتباطی این احساس خوب را در خودتان بوجود آورید.

 و در آخر مشاوره حضوری  و نوشتن ویژگی های مثبتی که دارید می تواند کمک زیادی به شما بکند.

موفق باشید