احساس افسردگی و افکار خودکشی

سلام .من اصلا حالم خوب نیست مدام به خودکشی فکر می کنم و خیلی گریه می کنم.احساس می کنم توی جعبه ایم که از چهار طرف مدام تنگ میشه و فشار بهم میاد.نفس کم میارم و مدام بغض میکنم .هیچی خوشحالم نمی کنه و به چیزی علاقه ندارم .

اطلاعات تکمیلی

سن32جنسیت زنشغلوضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
دوست عزیز چه مدت زمانی است این احساسات رو دارید؟
آیا از چیزی رنج می برید؟
چه مدت است افکار خودکشی دارید؟

باید علت را بررسی کنید. بدانید در چه مواقعی حال روحی بدی دارید چه افکار. احساس. رفتاری دارید.
با توجه به توضیحاتتون و البته مدت زمان داشتن این علائم، احتمال افسردگی وجود دارد. اما با چند علائم نمی شود تشخیص قطعی داد . شما نیاز دارید به طور حضوری به یک متخصص مراجعه کنید تا تشخیص بالینی و قطعی داده شود
اما با چند کار می توانید به خودتان کمک کنید تا حال روحی بهتری داشته باشید
بینید در مواقعی که حس خوبی ندارید چه موقعیتی هست چه اتفاقی افتاده. بعد چه احساسی رو تجربه کرید.حس بدنی و رفتاری که انجام دادید چیست. به مرور زمان متوجه می شوید موقعیت ها اهمیت ندارند افکارشماست که احساسات تون رو به وجود می آورد.
تکنیک تنفس عمیق را انجام دهید .روزی سه مرتبه پانزده بار تکرار کنید و به مرور تعداد را افزایش دهید
مراقبه. ریلکسیش را آموزش ببینید تا بتوانید خودتان را آروم کنید کلاس یوگا ثبت نام کنید.
ورزش کنید.فعالیت جسمی تان را افزایش دهید. موسیقی بی کلام جهت آرامش گوش کنید
خواب و تغذیه تان را تنظیم کنید.
اهداف کوتاه مدت و بلند مدت برای خودتان تنظیم کنید.
فعالیت روزانه تان را بنویسید و هرکدام که موفق به انجامش شدید تیک بزنید.زمان طولانی در منزل نمانید بروید بیرون قدم بزنید.
دوست صمیمی مثبت داشته باشید تا بتوانید در صورت لزوم تخلیه هیجانی بکنید.
از حمایت عاطفی خانواده تان بهره ببرید.
به کارهای مورد علاقه تون و(یا فعالیتهای که قبلا مورد علاقه تون بوده)  بپردازید.
خطاهای شناختی وافکار منفی تان را شناسایی و در جهت رفع آنها قدم بردارید.
سود و زیان افکارتون رو بنویسید. ببینید این افکار تا به حال چه فایده هایی براتون داشته.

پایدار باشید