سلام. میخواستم بدونم شیر خشک رو میشه با شیر پاستوریزه قاطی کرد و کم کم شیر خشک رو کامل قطع کرد آخه شیر پاستوریزه دوست نداره میخوام کم کم عادت کنه

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیت زنشغلوضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام. در سن بیشتر از یک سالگی، شما می تونید 1 قسمت شیر گاو رو با 3 قسمت شیرخشک مخلوط کنید. به شکل تدریجی سهم شیرگاو رو بیشتر کنید تا نهایتا شیرگاو کامل به فرزندتون بدهید

با احترام