دخترم دو ماه و نیمشه. نزدیک به دو هفته ست شیر خوردنش کم شده.موقع سینه گرفتن گاهی وقت ها گریه میکنه و جیغ میزنه.وقتی هم که سینه رو میگیره نهایتا پنج دقیقه شیر میخوره.تو دو ماهگیش وزنش 4700 و قدش 55.5 بوده.ولی الان مثل قبل شیر نمیخوره.شیشه شیرم نمیگیره.چیکار کنم که بهتر شیر بخوره؟

اطلاعات تکمیلی

سن21جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

شما یک وعده شیشه شیر (با شیر خودتون) و یک وعده شیشه شیر (با شیرخشک) به نوزادتون بدید (در دو روز متوالی و در ساعت خاص) و اشتهای نوزادتون رو با هم مقایسه کنید و بفرمایید

با احترام