نحوه برخورد با دروغگویی همسر

همسرم مدته یک ماه که جایی مشغول شده برای کار،امروز یه خرابکاری توی محل کار رخ داده، گردن همسر من انداختن و استعفا داده.گفت یه خانومی هستن که وضع درستی ندارن از نظر حیا و.. با آقایان دوست میشن، این خانوم با همکاری یکی از آقایان اینکارو کردن!.بعد همسرم تو این یه ماه شماره این خانومو گرفته بودن ازش جزوه هم گرفته بودن. تازه  ایشون متاهلن. خلاصه گوشی همسرم دستم بود اونجایی که چت کرده برای جزوه رو میدیدم، گفت من عکسای پروفایلشو ندیدم، منم داشتم عکسهای خانومه رو میدیدم، گفت تازه چندتا جلوتر عکس همسرشم هست. من گفتم مگه تو نگفتی ندیدی؟پس چه جوری میدونی چندتا جلوتر همسرشم هست؟! میگه توو گوشیه همکارم دیدم داشت عکساشو میدید.خلاصه فهمیدم داره دروغ میگه بهم.عکساشونم خیلی لختی هست فکر کنم واسه این اینجوری گفت بهم  که مثلا خودش پیگیر نبوده ببینه. منم گفتم تو این یه ماه این همه آدم تو چرا از ایشون جزوه گرفتی وقتی میگی راحتن و...گفت صاحبکارم گفته. خلاصه هول شده بود نمیدونم چرا.منم از دروغگویش ناراحتم ولی دیگه به روش نیاوردم که فهمیدم تو دروغ میگی.تو این مدتم که میرفت میگفت همکارم همش میپرسه نهار چی داری هی باهام حرف میزنه ،آقاست،صاحبکاره بهمون گفته اینقد وارد حاشیه نشید سرتون به کار باشه.امروز از دهنش پرید میگه این خانومه بوده بهم میگفته نهار چی داری و...نمیدونم چرا اینقدر دروغ تحویلم داده. ناراحتم .چه جوری برخورد کنم باهاش؟بی توجه باشم؟.ببخشید طولانی شد

اطلاعات تکمیلی

سن

جنسیت

شغل

وضعیت تاهل

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
به سن خودتون و همسرتون اشاره ای نکردید
دوست عزیز طبق توضیحات شما متوجه شدم که نقش شما وهمسرتان مانند مادر و پسر است. شما دارید ایشون رو چک می کنید وایشون پنهان کاری می کند. شما دارید درست و غلط رو بهشون آموزش می دهید ایشون در مورد کارهای غلطشان دروغ می گویند که نکنه مواخذه بشوند.
الگوی ارتباطی شما احتیاج به تغییردارد. شما باید نقش همسری برای هم داشته باشید و وظایف مربوط به آن را انجام دهید.
بررسی کنید ببینید چه عواملهای باعث پنهان کاری همسرتان شده... وقتی زوجین در مورد رفتارها واحساسات هم واکنش های خوبی نشان نمی دهند به مرور همسرشان برای اینکه توبیخ نشود حقیقت را نمی گوید. آیا شما بستری را فراهم کردید تا همسرتان بتوانند صداقت داشته باشند. برفرض مثال اگر همسرتان می گفتند اون خانم باهاشون صحبت کردند و یا عکساشون رو دیدند شما چه عکس العملی نشان می دادید...
دیگر در مورد این موضوع صحبت نکنید و سعی کنید حساسیت تان را کم کنید.
وقتی شما مدام همسرتان را محدود کنید احتمال اینکه بیشتر پنهان کاری بکنند هست و ممکن فکر کنند حالا که همسرم در مورد من همچین فکری می کند پس بزار واقعا انجام بدم
روی زندگی شخصی تان تمرکز کنید. از نقش دزد و پلیس بیرون بیاید. سعی کنید نقاط قوت وضعف رابطه تان را پیدا کنید. و ببینید چقدراز این ضعفها برروی دوش شماست و چقدر روی دوش همسرتان است. وهرکدامتان مسئولیت رفتار خودتان را بپذیرید وسعی در تغییر آن بدهید.
در هفته جلسات دلگرم کننده برای خودتان ترتیب دهید. و نسبت به هم بازخوردهای مثبت بدهید
میدونم که به خاطر زندگی مون داری تلاش می کنی و بابت این موضوع واقعا ازت ممنونم. میدونم که به خاطر من زحمت می کشی و..
محبت کلامی وغیر کلامی فراموش نشود
بیشتر در مورد نیازها وانتظاراتتان باهم صحبت کنید. مثلا در مورد انتظارتون شما می توانید بگویید من توقع دارم با هم صادق باشیم حتی جایی که میدونیم به نفعمون نیست و..

پایدار باشید