سلام خسته نباشین، من امروز موعد پریودمه. چند روزه که سرگیجه همراه با تهوع میاد سراغم. معدم سنگینی میکنه و میسوزه. بی بی هم گذاشتم منفی بوده. یعنی باردار نیستم؟؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است تا یک هفته دیگر صبر کنید اگر پریود نشدید آن وقت از تست بی بی چک استفاده کنید موفق باشید.

تجربه شما

امروز پریودم بود، پریود نشدم دوسه روزی هست ترشحات پنیری و سفید میبینم امکانش هست حامله باشم؟  در یک ماه دوبار پریود شدم برج یک بیست و هفتم و برج دو پانزدهم شب چهاردهم و قبلش لکه بینی قهوه ای داشتم بعدش شد قرمز و به خون منجر شد. سرم گیج میرفت جدیدا اخلاقم هم بدتر از قبل شده به نظرتون حاملم؟

@1111111111

دوست عزیز به علت تغییرات هورمونی علائم پیش از قاعدگی و بارداری شبیه به هم هستند بنابراین از روی علائم نمی توان صد در صد تشخیص بارداری را داد باید تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.

ولله من از همون روز تخمک گذاری تهوع هام شروع شد و رفته رفته بدتر شد. همه تعجب میکردن که خیلی زوده

@zizi70

من از اون موقع نبود. یک هفته مونده به نزدیک پریود اینجوری شدم،الان دیگه هیچ علائمی ندارم، ولی دم صبح یهو سردرد میگیرم معدم شروع به سوزش میکنه و سنگین میشه، پریروز بی بی چک زدم منفی بود این دو روز هم نزدم دیگه منتظرم یک هفته بگذره بعد بزنم، شما چی؟