سلام خسته نباشید ..من pco هستم..فولیکول های ریز داشتم..این ماه ۲۰تا آمپول hmg منوتروپین زدم تا بلاخره فولیکول هام رشد کرد ..سمت راستم فولیکول ۲۱.۱۳.۱۱.۱۰.۹ و سمت چپم ۱۵.۹.۸ وجود داره..با ضخامت آندومتر  ۹ ..حالا سوالم اینه که چرا دکترم آمپول آزادسازی نداد و گفت یک هفته اقدام کن؟ و از شب ۱۵پریود قرص دوفاستون تا ۱۵شب بخورم؟ و سوال دومم اینکه چرا تخمدان سمت چپم فولیکول هاش رشد نکرد ؟ چکارکنم که رشد کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۵جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با عرض سلام دليلی برای تجويز آمپول آزادسازی نيست و به دليل تنبلی تخمدان تخمک گذاری خوب نبوده و به جز همين داروها كار ديگری نمی توانيد بكنيد اگر اضافه وزن داريد كاهش دهيد