سلام. یه رژیم غذایی می خوام . بیست کیلو اضافه وزن دارم آیا سرکه سیب و چای سبز لاغر می کند؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۶جنسیت مردشغل آزادوضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام.
رژیم غذایی حتما باید به صورت تحت نظر باشد و از الگوهای تغذیه صحیح پیروی نماید مانند مای پلیت یا بشقاب من که هر روز از هر 5 گروه اصلی غذا ها استفاده نمایید و نسبت درصد گروههای غذایی به هم بخوبی برقرار گردد که کاهش وزن شما فقط حاصل از دست رفتن چربیها باشد و نه پروتیینها و آب بدن. در مورد سرکه سیب و چای سبز هنوز اثری در لاغری از آنها گزارش نشده است و بیشتر جنبه تبلیغاتی و روانی دارند.