نوزاد 9ماهه دارم، جدیدا اگر چیزی بر وفق مرادش نباشه سرش رو به عقب پرت میکنه که خیلی خطرناکه، موقع تعویض هم همینطور، خیلی نگرانم که یکهو اتفاق بدی نیفته و چکار کنم که بهتر بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن37جنسیت زنشغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر:

دوست عزیز کودک 9 ماهه هنوز توان گفتار ندارد و حتی خیلی از ابزارهای ارتباطی غیر کلامی را نمی شناسد خوب خیلی طبیعی است که مخالفت یا نارضایتیش را به یک روش بخواهد ابراز کند مثل گریه، دست و پا زدن، تکان دادن سر و....

دلیلی برای نگرانی وجود ندارد!!!!

فقط در این شرایط از او مراقبت کنید تا آسیبی به خودش وارد نکند، و دعوایش هم نکنید همواره به خاطر داشته باشید که تا یک سالگی کودک نباید با ناکامی رو به رو شود.

سربلند باشید مثل شمشاد