سلام . دختربچه من یک و نیم سالشه و مرتب خودش پوشک و شلوارش رو میکنه و اوایل میرفت حمام و جیش میکرد حداقل همراهم میومد اما الان همراهم نمیاد و روی قالی یا هرجای دیگه جیش میکنه هرکاری هم میکنم نه شورت میپوشه نه شلوار کمکم کنید .ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن۳۳جنسیت زنشغل نیمه وقتوضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر:

دوست عزیز خیلی اوقات پیش می آید که بچه ها در سال دوم و سوم زندگی بعضی از کارهایی را که قبلا انجام میدادند  دیگه انجام نمیدهند. این موضوع هیچ جای نگرانی ندارد و معنی لج بازی یا از دست دادن توانایی نمی باشد بلکه به دلیل این است که کودک هنوز به رسش کامل برای آن مهارت نرسیده و باید به او فرصت داد.

در مورد فرزند شما باید عرض کنم که:هیچ اجباری برای استفاده از پاتی و دستشویی نداشته باشید اگر خودش پبشنهاد داد استقبال کنید اما حتما و حتما و حتما پوشک را تنش کنید. برای اطلاعات کامل و دقیق  حتما کتاب آموزش دستشویی رفتن به کودکان  نوشته ی مگ زوبیک    ترجمه ی دکتر امیر شیروانی     انتشارات صابرین     را مطالعه کنید

سربلند باشید مثل شمشاد

تجربه شما

سلام ممنون خانم شیرمحمدی از لطفتون