تغذیه مناسب در بارداری برای جلوگیری از چاقی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 23 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام .من هفته 24 بارداری هستم وزنم 89  است. اوایل بارداری 82 بودم. الان دچار اضافه وزنم ؟ چطور پیش گیری کنم از چاق شدن شرایط پیاده رویی ندارم چه تغذیه ای داشته باشم که مجبور به خوردن برنج نشم

اطلاعات تکمیلی

سن 22جنسیت زنشغلخانه داروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و ارادت.
ما بارداری را به 3 دوره 3 ماهه تقسیم می کنیم که در 3 ماهه اول نباید اضافه وزنی رخ دهد و از 3 ماهه دوم حدود هفته ای 400 گرم اضافه وزن طبیهی است که با این حساب شما کمی زیاد وزن گرفته اید. بهتر است یک برنامه غذایی منظم داشته باشید و روزانه 6 وعده کوچک دریافت کنید تا اضافه شدن وزن منطقی تر اتفاق بیافتد. برنج به عنوان یکی از اجزای خانواده نان و غلات باید مصرف شود ولی میزان مصرف آن باید توسط متخصص تغذیه شما مدیریت گردد.

تجربه شما

خیلی ممنونم