آپاندیس و احتمال چسبندگی رحم

سلام. من به دکتر زنان مراجعه کردم و برام عکس رنگی تجویز کرد.چون عمل آپاندیس داشتم.و میگن احتمال داره چسبندگی رحم داشته باشم یا لوله هام بسته باشه. حالا سوالم اینه که من در سن ۵ یا شش سالگی آپاندیسم ترکیده.هنوز مدرسه نمیرفتم. آیا توو اون سن کم هم که بچه بودم احتمال داره که این ترکیدن آپاندیس باعث بسته شدن لوله و چسبندگی شده باشه. ممنون میشم زودتر پاسخ بدهید خیلی نگران هستم

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیت زنشغل خانه دار
وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر بیشتر از یک سال است که ناباروری دارید و همسر شما نیز مشکلی ندارد بهتر است برای اطمینان عکس رنگی از رحم ولوله های رحمی خود بیاندازید موفق باشید