سلام

 حالت تهوعم از اواسط هفته چهار شروع شد تا اواسط هفته هشت و شدتش زیاد بود و سوزش شدید معده داشتم که مجبور به مصرف روزانه یک قرص راینیتیدین و دمیترون شدم...الان دقیقا هشت هفته و شش روزم و دو روزه تهوعم کم شده و فقط یبار در روز با شدت بسیار کم داشتم...ولی درد سینه و حساسیت به بوها و خستگی داشتم...ضمنا زیر دلم سفت نیست.. چون سابقه دو سقط داشتم نگرانم....آیا کاهش یک دفع تهوع طبیعیه؟سفت نبودن زیر شکم چطور؟ هفته هفت سونوگرافی قلب دادم  نرمال بود خداروشکر....الان باید برم سونوگرافی؟

اطلاعات تکمیلی

سن30جنسیت زنشغل خانه دار
وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما وضعیت شما طبیعی است وجای نگرانی ندارد با توجه به اینکه تازه سونوگرافی انجام داده اید بهتر است سونوگرافی بعدی شما همان سونوی ان تی باشد که بین هفته ۱۱ تا ۱۳ بارداری انجام می شود موفق باشید.