سلام و خسته نباشید

من هفته ششم بارداری هستم.قدم 164 و وزنم 78کیلو.اشتهام هم زیاد شده و نگران اضافه وزنم هستم.چه کار کنم که اضافه وزن زیادی در این دوران نداشته باشم.چه غذاهایی رو نخورم؟

اطلاعات تکمیلی

سن27جنسیت زنشغل خانه دار
وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

شما با ویژگیهایی که فرمودید بایستی حدود 7 الی 11 کیلوگرم در کل دوره بارداری افزایش وزن داشته باشید. حداکثر مجاز هستید در 3 ماه اول حدود 1 کیلوگرم افزایش وزن داشته باشید و مابقی افزایش وزن از ماه چهارم به بعد بایستی اتفاق بیفته. بنابراین نگرانی در این خصوص نداشته باشید. از میوه جات و به خصوص سبزیجات در رژیم غذاییتون به میزان زیادی استفاده کنید. مصرف نشاسته رو هم محدود کنید. میتونید از رژیمهای مخصوص دوران بارداری که متخصصین بهتون میدن هم استفاده کنید

با احترام