سلام😊

من 24سالمه قدم 161 هستش اما وزنم  40کیلو هستش چیکار کنم یه کمی چاق تر شم مثلا 50 کیلو شم

به نظرتون وزنم خوبه یا نه😦

اطلاعات تکمیلی

سن24جنسیت زنشغل خانه داروضعیت تاهل متاهل

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب.
شما دچار کمبود وزن هستید که باید علت آن را جستجو کنید و نه اینکه بدنبال یک راه حل موقتی و به عبارتی مسکن لحظه ای باشید. بیش از نیمی از ایرانیها دچار اضافه وزن و چاقی هستند و هیچگاه نپرسیده اند که چه بخوریم که چاق شویم. پس اینکه شما لاغر هستید باید علت را در جسم و یا روح و روان جستجو کنید وبا رفع علت لاغری به وزن ایده آل خود دست خواهید یافت