رژیم لاغری باوجود تنبلی تخمدان و انسولین بالای خون

سلام ...

من تنبلی تخمدان دارم و انسولینم با وجود طبیعی بودن قند خون، بالاست. غذا خیلی کم می خورم در حد سه چهار قاشق برنج ولی میلم به خوراکی های شیرین زیاده. متفورمین مصرف میکنم ولی وزنم پایین نمیاد. تحرک هم دارم. وزنم 72 و قدم 160 . متاسفانه بدنم به غذای کم عادت کرده اگه کمی پرخوری داشته باشم سریع دو کیلو اضافه میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتزنشغلدبیروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

با توجه به مواردی که گفتید به احتمال قوی متابولیسم بدن شما پایین اومده. شما بایستی نوع ورزشتون رو تغییر بدید. زمانش رو هم بایستی تغییر بدید. در حال حاضر غدا نخوردن کمکی به شما نخواهد کرد و وزنتون ثابت خواهد ماند. شما بایستی از رژیمهای مخصوص استفاده کنید که در روزهای مختلف کالری های متفاوتی داشته باشند. جهت تنظیم این رژیمها میتونید به همکاران مراجعه فرمایید.

با احترام