دخترم هرموقع ميره مدرسه،ميگه سركلاس يه هاله ی سياهی از بالا مياد جلوی ديدمو ميگيره،ثانيه ای دوباره رفع ميشه،دليلش چيه؟ دخترم ٦سالشه،چشم پزشک بردم گفت مشكلی نداره

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.