اعتیاد و مشکلات خانوادگی وابسته به آن

سلام و خسته نباشید به خاطر پاسخگویی

در ادامه دو سوال قبلم

یه سری تو ضیحات

یکی اینکه ایشون 34سالشونه و قبلا تریاک توو جمع دوستاش میکشیده و توو خونه از ترس من شیره رو خوراکی مصرف میکرده

الکل قبلا که دانشجو بوده توو خوابگاه استفاده کرده ولی الان نه

 ناس قبلا مصرف داشت که جاشو داده به سیگار

بیکار، بی پول، ورشکسته، از جمع گریزان  و رابطه جنسی ماهی یکبار بار سیلدنافیلد

نزدیکه سه سال پیش رفت کمپ و ترک کرد اما بلافاصله بعد برگشت متوجه شیطنت هاش میشدم و شدید برخورد میکردم اگه نه همون آدم سابق بود به شدت خودش از شیشه و کریستال متنفره و مصرف نداشته تا حالا فقط شیره تریاک

بعد کمپ تا مدتی میل جنسیش برگشته بود

الان از قبل کمپ حالاتش خیلی بهتره و خودش میگه ترامادوله و خودش میگه اینم میزارم کنار

حالا سوالم اینه

تو این بی پولی و بیکاری که داریم طی چهار سال گذشته

شده پول خرید نان  نداشتیم و من همیشه توو بی پولی ها اگه پس اندازی هدیه ای عیدی چیزی داشتم در اختیارش میزاشتم

اما دیگه بدبختی هامون خیلی طولانی شده خیلی خستم مدت هاست برای خودم یه کفش یا یه جوراب نخریده بودم چون پولی نبود و هر چی بود در اختیارش گذاشتم خودم 31سالمه و یه دختر معلول هم داریم

همیشه بهش میگم تو داری به ما ظلم میکنی که پول منو دخترمو میری سیگار میخری یا قرص یا هر چی

بارها شده پول نون نداشتیم پولمو ازم گرفته رفته سیگار خریده البته همیشه هم خدا برامون درست کرده گذران زندگی رو

الان دیگه مدتیه پولمو بهش نمیدم و میگم ندارم

هر چی اصرار میکنه میگم خب ندارم از کجا بیارم مگه من سرکار میرم که همچین توقعی ازم داری خودشم کمک دیگران رو ممنوع کرده

ولی جالبه که همیشه توو بی پولی میگه پول داری بدی و پیله هم میشه

البته من پولمو هم برای خودم و دخترم خرید میکنم و هم گاهی یه سری چیزا که تو خونه لازم باشه میخرم ولی اصلا دوست ندارم بهش پول بدم مطمئنم یه چیزی میخره که همشه توو بی پولی دنبال پوله برای خریدش

الان آیا کارم درسته یا اشتباهه؟

بهش پول بدم یا ندم؟

آیا این آدم با خودش نمیگه پول زنو بچمو دارم دود میکنم؟

چه کار کنم به خودش بیاد و بدونه کارش اشتباهه؟

بهش میگم سیگارو بزار کنار همون پولو اصلا برو آجیل بخر بخور من راضیم ولی این کارو راضی نیستم

ببخشید اگه خیلی طولانی شد

اطلاعات تکمیلی

سن31جنسیتشغلخانه داروضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور ترک اعتیاد و نوجوان

سلام مجدد خدمت شما دوست عزيز

بنا به توضيحاتون بهترين گزينه  برای شما اين هست كه به همسرتون پول ندين. شما خودتون به بهترين نحو بهش جواب دادين"اينكه شما شاغل نيستين و منبع در آمدی ندارين" ولی خب ايشون نهايتاً ميدونن كه شما تو دست و بالتون يه پولی هست و اصرار دارن كه اون رو از شما بگيرن. دوست عزيز اين خيلی سادست شما هزينه مصرف ماهانه ترامادول و سيگار همسرتون رو تخميناً می دونيد. پس وقتی تو اين شرايط دارن شما رو برای پول گرفتن زير فشار ميذارن احتمال مصرف مواد وجود داره.

خانوم عزيز تا زمانی كه همسرتون خودشون از اين شرايط خسته نشن و خودش نخوان تغييری ايجادكنن (چون خودشون دارن اين اوضاع سخت رو ميبينن و زندگی ميكنن)، شما هيچ كاری نمی تونيد انجام بدين. جز اينكه ايشون رو تحقير نكنيد و با كمال آرامش زندگيتون رو بكنيد. الان شرايط شما اينه و با حرص خوردن شما هيچ  معجزه ای اتفاق نمی افته، دختر شما به وجودتون نياز داره و به شما اميدواره. منتظر معجزه نباشين لحظه ها رو با وجود سختيه شرايطتون زندگی كنيد.

اينجا بيشتر خودتون و دخترتون مطرح هستين. خدارو شكر می فرمايين كه خدا براتون می رسونه. به اين ها فكر كنيد خيلی آروم می شيد و اميدوار.همه درها به روتون بسته نيست شما روزنه اميد داريد

موفق باشید