بی بی چک مثبت و پریود شدن

سلام من چند ماهه اقدام کردم برای بارداری.

این ماه ۴روز عقب انداختم دو تا بی بی چک زدم مثبت شد ولی بعدش پریود شدم.با درد زیاد البته همیشه پریودی هام درد شدید و غیر قابل تحملی داره ولی این دفعه هم خیلی بد بود که قرص مفنامیک اسید و ژلوفن خوردم خوب نشدم بعدشم شیاف استفاده کردم که دکترم تجویز کرده بود.

سوالم اینه که یعنی من باردار بودم و سقط شده؟ و احتمال اینکه هنوز باردار باشم وجود داره؟ یا بی بی چک مثبت کاذب بوده؟

آخه من به تازگی همه ی آزمایشهای مربوط به بارداری و سونوگرافی دارم و... هیچ مشکلی نداشتم

درضمن همش حالت تهوع و کمر درد دارم.

ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن۲۰جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر به خون ریزی  شدید  افتادید و  پریود شما مثل ماههای گذشته بوده احتمال بارداری وجود ندارد اما اگر خون ریزی سبک وخفیف  دارید بهتر است مجدد تست بارداری انجام بدهید موفق باشید