درمان سقط های مکرر

سلام سه تا سقط داشتم به علت متوقف شدن رشد جنین و نداشتن قلب در آزمایش سقط protein  s,c پایین بود ۶۸% c بود s57% میشه توضیحی بدید یعنی من نمیتونم مادر بشم ؟خیلی نگرانم . درمان دارد؟ در سقط سومم دکتر بهم انوکسپارین و فرتیژست و آ اس آ ، اسید فولیک و پرولوتون داد ولی بازم جنین رشد نکرد .لطفا راهنمایی کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن23جنسیتزنشغلخانه دار وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور
سلام،
وقت به خیر
به نظر می رسد درمان‌های استاندارد اولیه برای شما ارائه شده است. بهتر است در این شرایط قبل از اقدام به بارداری بعدی کاریوتایپ خودتان و همسرتان (آزمایش ژنتیک) و هیستروسالپنگوگرافی (عکس رنگی از رحم و روده ها) انجام شود تا عوامل دیگر همزمان که منجر به سقط مکرر می شود، رد شوند. پس از آن مجددا با شروع آسپرین و بقیه داروهایی که اشاره کردید، تحت نظر متخصص زنان اقدام به بارداری شود. در صورت عدم پاسخ راهکارهای دیگر مثل PGD و IVF و یا رحم اجاره ای بررسی خواهد شد.
دکتر فاطمه نیک پور
جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی