دوز مصرفی آمپول سوماتروپین

سلام من خانومی ۱۹ ساله هستم با صفحات رشد بسته.. با این حال که متخصص غدد گفتن جای رشد باقی نیست میخواهم شانس خود را امتحان کنم. من فقط از مچ دستم عکس گرفتم بقیه ی نقاط چک نشدن... رشد طولی به زانو و دیگر نقاط بستگی دارد.. قصد دارم آمپول سوماتروپین رو تزریق کنم لطفا میزان دوز مصرفی و مدت زمان مصرف دارو را توضیح دهید...

اطلاعات تکمیلی

سن۱۹جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام.
صفحات رشد در بدن با یکدیگر ارتباط دارند و امکان ندارد در برخی نقاط بسته و در سایر بدن باز باشند. لطفا اوامر متخصص غدد را تمام و کمال اجرا نمایید و خطرات تزریق آمپول سوماتروپین را بجان نخرید چون عوارض شدید و مادام العمر هستند.