سلام برای بارداری دکتر رفتم. از روز سوم پریودی کلومیفن و از روز پنج پریودی استرومارین 1/25 خوردم. الان 11روزه پریودیم ادامه داره در صورتی که ماه های قبل 7 روزه بوده. قرص هام دیشب تمام شد. به نظر شما دلیل خونریزی چی بوده؟ به دکتر باید مراجعه کنم یا صبر کنم چند روز دیگه؟ امتحان سخت هم داشتم استرس زیاد داشتم. آیا احتمال داره از اون باشه؟ دکتر گفت بعد از تمام شدن قرصها اقدام کن.

 الان که لکه بینی دارم چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن24جنسیتزنشغلدفتردلروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام. اين اثرات دارو هست كه به شما نساخته. نياز به بررسى بيشتر هست. شما باید حضورا برای پیگیری مسئله تون اقدام کنید