اقدام بارداری و تاخیر در پریود

سلام من 21 ام وقت تخمک گذاریم بود برای اولین بار اقدام کردم. پنجم وقت پریودیم بود تا الان عقب انداختم. امروز (9 آذر) پریود شدم. ماه بعد چه کارهایی انجام بدم که شانس حاملگیم بالا بره؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن23جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

مهم اینست که بدانید در هر ماه 25درصد احتمال باردار شدن وجود دارد شما میتوانید با تخمین درست زمان تخمکگذاری و نزدیکی  در آن زمان شانس بارداری را افزایش دهید با توجه به سن شما برای استفاده از داروهای تحریک تخمکگذاری زود است با این وجود تحت نظر پزشک معالج زنان و یا مامای خود باشید و از توصیه های ایشان استفاده کنید