چادر اجباری از طرف مادرشوهر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 498 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

من خانمی چادری هستم ۲۰ سالمه دوساله ازدواج کردم قبل از ازدواج مانتویی بودم...ولی دیگه خسته شدم از چادر سر کردن هم جمع کردنش برام مشکله هم اینکه وقتی میرم بیرون از نگاهای خانمهای مانتویی و یکم بی حجاب خجالت میکشم یجوری بهم نگاه میکنن بخودم شک میکنم که نکنه قیافم مشکلی پیدا کرده مخصوصا وقتی باشوهرمم.شوهرم خوش پوش و خوش چهره ست..با خودش در این باره صحبت کردم مخالفتی نکرد گفت برای من فقط مهم اینه حجابت رعایت باشه منم قرار نیست اگه مانتویی شدم صرفا بی حجاب هم بشم خیر. مشکل من مادر شوهرمه نمیدونم این موضوع رو چجوری مطرح کنم چون خیلی بی منطقه و اصرار داره عروساش مثل خودش چادری باشن مطمئنم اگه بفهمه دیگه خونش راهم نمیده و بعدم کلی غر میزنه و جنگ عصاب درست میکنه از اونورم شوهرمو پر میکنه که عرضه نداشته منو جمع کنه بخدا خیلی ناراحتم اینکه اختیارم دست خودم نیست نظر آدمی که اصلا برام ارزش نداره انقدر روم تاثیر گذاره یجورایی میترسم از اینکه چادرو بزارم کنار .حس یه پیرزن دل مرده بهم دست میده وقتی چادر سر میکنم و بخاطر این موضوع که نمیتونم به اختیار خودم لباس بپوشم به بن بست خوردم نمیدونم چکار کنم توروخدا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن۲۰جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

بنظرم اگر مشکل شما با جمع کردن و نگه داشتن چادرهست که خب میتونید از مدلهای راحتتر استفاده کنید و اینکه عادت میکنید . از طرفی فکر میکنم چون فلسفه حجاب و چادر رو نمیدونید براتون سخته. اگر قبل از ازدواج حجاب کامل چادر رو انتخاب کردید درست نیست کنار بگذارید .ضمنا چادر و روسری شیک انتخاب کنید که با همسرتون بیرون میروید احساس خوبی داشته باشید .وقتی ما حجاب کامل (چادر) داشته باشیم به آیه ای از قرآن عمل کردیم  و روز قیامت به هر آیه ای که عمل کردیم پاداش می گیریم و آنهایی که به شما  نگاه می کردند قبطه می خورند چون شما امر خدا را اطاعت کردید .

تجربه شما

مرسی از نظر خوبتون