تثبیت وزن در رژیم لاغری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 309 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام. من قدم 170 و وزنم 81 هست.  با رژیم و ورزش از 100کیلو به 81 رسیدم اما حالا هرچقد ورزش میکنم و رژیم دارم وزنم ثابت مونده اصلا کم نمیشه. چیکار کنم؟

پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام
چون خودتون رژیم گرفتید و کم خوردید با ورزش که احتمالا زیاد و سنگین بوده
الان باید برحسب نیازتون و متعادل یک رژیم دریافت کنید و ممکنه حتی وزنتون بالاتر هم بره تا مجدد کاهش شروع بشه
نوع رژیمم مهمه ممکنه ماهیچه کم کرده باشید یا سلولیت زیاد داشته باشید که بررسی بیشتر لازمه

تجربه شما

خیلی خوب کم کردی آفرین باید رژیم شوک بگیری به نظرم که از این استپ وزن دربیای