مشکلات تخمدان و تداخل دارویی

سلام خسته نباشید دختری 35 ساله هستم ده ساله در تخمدانهام پلی کیستیک دارم  از طرفی اطراف تخمدانمم  کیست داره و یائسگی زودرس گفتن تو سونوگرافیم به دلیل کوچیک شدن تخمدان سیپروترون کامپاند میخورم چاق شدم و لاغر نمیشم دکتر متفورمین تجویز کرده خواستم بدونم تداخل دارویی نداره و آیا از چاقیم جلوگیری میکنه. ؟...

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر تداخل دارویی ندارند می توانید مصرف کنید بله قرص متفورمین در کاهش وزن موثر است بهتر است  برای کاهش وزن ورزش کنید موفق باشید.