عکس رنگی رحم و آی یو ای

باسلام, من دیروز که روز 9 سیکلم بود عکس رنگی از رحم گرفتم و هنوز لکه بینی دارم قراره فردا هم برم سونوگرافی واسه ضخامت اندومتر و سایز فولیکول که اگه خوب بود آی یو ای بشم,حالا سوالی که برام پیش اومده و نگرانم کرده اینکه ممکن عکس رنگی روی فولیکول تاثیر بد داشته باشه یا اینطور نیست,بنظرتون همین ماه که عکس گرفتم آی یو ای بشم یا بزارم واسه ماه بعدی؟ باتشکرازشما

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر  انجام عکس رنگی تاثیری روی سایز فولیکول ندارد می توانید زیر نظر پزشک مرکز تخصصی ناباروری ای یو ای انجام بدهید موفق باشید