سلام من چهارساله ازدواج کردم و شوهرم هیچ میل جنسی نداره طوری که الان یک سال و نیمه هیچ رابطه ای با من نداشته

ولی از لحاظ عاطفی رابطه ی خوبی داریم میخوام بدونم شوهرم رو کجا بفرستم درمان که نتیجه بگیریم

یکبار رفت پیش سکس تراپ ولی ارجاعش داد به روانپزشک اونم یکسری دارو داد که بی فایده بود

خواهشا منو راهنمایی کنید

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام
عوامل متعددی برای کم شدن میل جنسی در آقایان وجود دارد. این عوامل می توانند جسمی، روانی و یا هر دو باشد.
اما در همه موارد بررسی موارد جسمی در اولویت هستند . اگر چه زمان یک سال و نیم برای پیگیری این مشکل زمان زیادی است . اما در قدم اول نیاز است تا ایشان توسط یک پزشک اورولوژی مورد معاینه قرار بگیرند . اگر مشکل جسمی وجود نداشته باشد خود دکتر می تواند قدم بعدی را مشخص کند.
شاد و پیروز باشید.