عفونت بعد از سزارین

سلام.من ۴ ماهه سزارین شدم .اوایل عفونت داشتم با قرص و پماد بر طرف شد الانم دوباره درد در ناحیه برش سزارین و ترشحات تخم مرغی اما به رنگ زرد مایل به قهوه ای دارم .باید چکار کنم .آزمایش پاپ اسمیر دادم و منتظر جوابشم .باید آزمایش خون هم بدم؟من برای وزن کم کردن ورزش شکمی می کنم میتونه دلیلش ورزش باشه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر نیازی به انجام آزمایش خون نیست اگر سوزش و خارش و التهاب واژن  دارید باید به پزشک مراجعه نمایید تا معاینه شوید موفق باشید