جراحی عمل بینی

1012 بازدید 2 تبادل تجربه

یه هفته هست جراحی زیبایی بینی کردم با اینکه به دکترم گفتم بینی سر بالا دوست ندارم و فقط یه کم کوچیکش کنه

بینیمو خیلی سربالا کرده و حتی بزرگتر از قبل به نظر میاد و دکترم گفته به خاطر ورم بینی هست بعد یه مدت بینیت ظاهرش خوب میشه.

میخوام بدونم آیا اینکه بینیم خیلی سر بالا هست و از قبل بزرگتر به نظر میاد به خاطر ورم بعد عمل هست ؟

و بعد چه مدت ظاهر بینیم بهتر میشه؟

ممنون میشم جواب بدین

پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.

تجربه شما

ورم بینی بعد شش ماه تا یکسال میخوابه

برای اینکه سریعتر ورم بخوابه میتونین از قرص آناهیل روزی یه دونه بخورین

و رژیم غذایی بهتر است  کم نمک باشه

نگران نباش بعد سه ماه میفته همش ورمه بعد تازه معلوم میشه چه شکلی شده شیش ماه بعد شکل واقعی بینی مشخص میسه