قرص دوفاستون و پریودی

51 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من دوفاستون مصرف میکردم هرماه و به موقع پریود میشدم ولی این ماه خوردم پریود شدم بعد از اون نتونستم تهیه کنم بخورم بعد ده روز باز پریود شدم نگرانم کمکم کنید

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز برای منظم شدن پریودی خود زیر نظر پزشک باید دارو مصرف کنید موفق باشید.

تجربه شما

سلام عزیزم منم مصرف کردم مشکلی نیست وقتی مصرف قرص رو قطع کنی پریود میشی طبیعیه نگران نباش الان این دارو خیلی گرون شده من ۳سال پیش ورقی ۳۰تومن میخریدن خارجی هم هست سخت پیداش میکنی الان بااین وضعیت ،حتما بادکترت درمیون بزار