با سلام

من نزدیک 6 ماه است که به صورت پیوسته استخر می روم. این ماه متوجه شدم که باردارم. می خواستم ببینم که آیا استخر برای جنین ضرر دارد؟ می توانم استخر را ادامه دهم یا خیر؟

دو جنبه استخر برای من اهمیت دارد

1- آلودگی و امکان ایجاد عفونت که در مورد استخری که من می روم خیلی تمیز است و تا حالا برایم مشکلی پیش نیامده است

2- مواد ضدعفونی کننده آب مثل کلر و ازن - آیا با وجود بسته بودن دهانه رحم امکان نفوذ این مواد از آب به جنین وجود دارد؟؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر از نظر بهداشتی استخر مورد نظر تمییز می باشد مشکلی ندارد فقط باید از حرکاتی مثل شیرجه زدن و شنا  کردن به مدت طولانی پرهیز داشته باشید  استفاده از سونا وجکوزی در بارداری ممنوع می باشد موفق باشید