پدر من نمیتونه از خودش دفاع کنه کلا ادم مظلومیه.. ارثیه ی پدربزرگم رو بعد مرگش تقسیم نکردن.. الان 25ساله..

خانواده پدریم زمین هارو همینجوری زبانی بین خودشون تقسیم کردن.. یکی از عموهام ده سال نبود و توی این ده سال عموها و عمه های دیگه ی من زمین هایی رو که زبانی بین خودشون تقسیم کردن رو کشت کردن ..اما پدرم اصلا استفاده از زمین رو بلد نیست که بخواد بهره برداری بکنه.. درنتیجه استفاده نکرده..
بعد اون عموم که ده سال نبوده اومده شکایت اجرت المثل ایام تصرف کرده... دادگاه هم حکم به محکومیت پدر من و عموها و عمه هام داده در صورتی که بابام اصلا استفاده ای نکرده و بدلیل اینکه قدرت دفاع از خودش رو نداره قاضی همراه بقیه به اینم حکم محکومیت داده.عموها و عمه هام رفتن اعتراض زدن به حکم ..اما پدرم راه و روش این کارا رو بلد نیست منم پیشش نیستم .. در نتیجه اعتراض نزد و محکوم شد..بعد دادگاه تجدید نظر عموم اینارو که از زمین استفاده کرده بودن رو تبرئه کرده.. که لازم نیست پول بدن به اون عموم که ده سال نبود.اما پدرم چون اعتراض نزده محکوم شده .. الان راهی نیست من حکم رو برگردونم؟
الان درد من از اینه..  که عموها و عمه هام کاشتن و خوردن و تبرئه شدن و پول نباید بدن اما بابای من نکاشت و نخورد و بدبختی کشید الانم باید پول بده... پولم نداره.. در نتیجه از ارثش برمیدارن😢

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام اگر راي به صورت حكم و حضوري بوده باشد و پدرتان در مهلت مقرر تجديد نظر خواهي ننموده باشند اين حق را از خود سلب نموده اند ، و راهي نيست مگر دليلي جديد پيدا كنيد و اعاده دادرسي مطرح نماييد، به دليل اينكه راي موجود نيست و اطلاعي از روند پرونده ندارم بيشتر از اين راهنمايي نميتوانم انجام دهم