اقدام برای بارداری و درد شدید تخمدان

سلام وقت بخیر

من سال گذشته اولین بار یک کیست در تخمدان چپم بوجود اومد که یک دوره با مصرف قرص متفورمین رفع شد شهریور امسال با تأخیر ۸ روزی پریود، باز هم در سونویی که از تخمدان انجام دادم کیست بود و بدون قرص رفع شد آبان ماه باز ۸روز از موعد پریود گذشت و پریود شدم

مشکلی که دارم اینه هرماه که برای بارداری اقدام میکنم تا زمانی که موعد پریود بعد شروع بشه درد گهگاه تخمدان  و سینه دارم  که درد تخمدانم با فعالیت تشدید میشه ماه های  قبل، فقط تخمدان چپم اذیت می‌کرد اما این ماه تخمدان راستم هم گهگاه درد میگیره آیا میتونم رازیانه مصرف کنم؟ طریقه مصرف رو هم لطف کنین بهم بگین

برای تقویت تخمدان چی بخورم؟ باتشکر

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز دردهای شما از علائم پیش از قاعدگی می باشد  طبیعی است وجای نگرانی ندارد اگر بیشتر از ۶ ماه است که برای بارداری اقدام کنید و باردار نشدید بهتر است به پزشک مراجعه نمایید تا علت آن بررسی شود موفق باشید