درد حین رابطه جنسی

سلام خسته نباشید.

ما حدودا ۳ماهه که عروسی کردیم، ولی موفق به دخول عمقی نشدیم

چون تا یه مقداری که وارد میشه دردم کمه از اون بیشتر واقعا برام سخت و غیر تحمله،قبل ازدواجمم دکتر رفتم و گفتن که پرده ات ارتجاعیه، بنظرتون چیکار کنم؟ از اسپری بی حسی استفاده کنم؟ درضمن قصد بارداری هم دارم ولی اینطوری نمیشه .

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
مشکل شما با توجه به شرح حالی که دادید ازدواج به وصال نرسیده است شما به احتمال زیاد واژینیسموس هستید
در وازینیسموس عضلات واژن به صورت غیرارادی یا به طور مداوم هنگام تلاش برای دخول در واژن منقبض می‌شود این انقباض‌ها مانع انجام رابطه زناشویی می‌شود یا آن را بسیار دردناک می‌کند.
ترس از نزدیکی و دخول اختلالی قابل درمان است که برای درمان آن معمولاً از روش های آموزش، مشاوره و ورزش درمانی استفاده میشود
در امیزش درمانی مشاور شما را با اناتومی دستگاه تناسلیتان و همچنین نحوه برانگیختگی و اتفاقات آن اشنا میکند .انجام  تمرینات کگل یکی دیگر از روشهای درمانیست
با توجه به مدت زمانی که ازدواج کرده اید و هنوز موفق به دخول نشده اید توصیه میکنم حتما به یک سکس تراپیست مراجعه کنید
استفاده از اسپری بی حسی شما را از لذت بردن در رابطه منع خواهد کرد .این مشکل بیشتر بخاطر تصورات ذهنی شماست و مشکل جسمی مطرح نیست حتما با یک سکس تراپیست جلسه حضوری داشته باشید