بعضیها میگن شیرخشک گیگوز باکتری و بعضی از موادی که بعضی دیگه از شیرخشکها دارن که برای دستگاه گوارش خوبه رو نداره آیا این حرف صحت داره؟

پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.

بخش کلینیک نی نی سایت برای طرح پرسش و پاسخ بین "کاربران و کارشناسان" می باشد و معرفی، تایید یا رد متخصصین،کلینیک، موسسات، محصولات، مکان های مختلف عمومی و ... در زمینه های مختلف، خارج از حیطه کاری مشاوران و متخصصین نی نی سایت است.