علاقه به دیدن فیلم پ و ر ن

سلام. من علاقه زیاد به دیدم فیلم پ و ر ن دارم ولی با شوهرم نگاه نمیکنیم هیچوقت. اوایل چند بار نگاه کردیم تا یکی دو سال نگاه نکردیم ولی من به تازگی علاقه به دیدن دارم و شوهرم نمیدونه و خجالت میکشم بفهمه البته سه چهار بار دیدم و خودمو بزور کنترل میکنم راه حل چبست

پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

دیدن فیلم پورن به هیچ وجه توصیه نمی شود. دیدن این فیلمها می تواند روی اعتماد به نفس جنسی، رضایتمندی جنسی و سطح تحریک پذیری شما اثر منفی داشته باشد.
از خودتان بپرسید :
- چه چیزی در رابطه جنسی شما و همسرتان برایتان هیجان انگیز نیست که به سمت پورنو کشیده می شوید؟
- چه چیزهایی در فیلم های پورنو برای شما جذابیت دارد که در رابطه جنسی شما وجود ندارد؟
این موارد جذاب را در رختخواب از همسر خود بخواهید. در واقع فانتزی هایی که در فیلم پورنو جستجو می کنید را بدون حیا و خجالت از همسرتان در حین سکس بخواهید.
به تدریج یاد خواهید گرفت که در سکس بی پرواتر رفتار کنید.
اگر با انجام این موارد هنوز خود را تحت فشار برای دیدن فیلم پورنو احساس می کنید به یک سکس تراپ مراجعه کنید.