تاثیر دو اسمه شدن در روحیات کودک

باسلام و احترام خدمت شما

حدود سه ماهگی بود که اسم دخترم رو عوض کردیم و در واقع دو اسمه شد.الان ۱۰ماهشه.نامش رو در شناسنامه تغییر نمی‌دهند و قراره به همون نام شناسنامش صدا بزنیم.بنظرتون دخترم گیج نمیشه یا روی روحیش تأثیر بد نمیزاره؟

چون الان با نام دوم خودش رو میشناسه و عکس العمل نشون میده

با تشکر.حق نگهدارتون

پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر گرامی سلام. تجربه اکثریت نشون داده که افراد دو اسمه، از دو اسمه بودن خودشون راضی نیستن. البته هستن کسانی که از این قضیه راضی اند. اما بیشتر افراد در سنین بالاتر در محیط مدرسه، کار و ...دچار سردرگمی میشن و از این دوگانگی ناراضی اند. چراکه نام آنها در بعضی محیط های رسمی، طبق شناسنامه صدا می شود (مثب مدرسه و محیط کار) ودر محیط های صمیمی تر (مثل خانواده و دوستان) ، اسم دوم را صدا میکنن.

نظر بنده اینه که الان کودک شما سن کمی دارد و آمادگی بیشتری برای تطابق با اسم شناسنامه اش دارد. از همین حالا با تاکید خود و اقوام نزدیک کودک تان را با نام اصلی خودش صدا کنید. اگر هم نام دوم برایتان خیلی مهم است، به همین روال ادامه دهید. انتخاب با خود شماست. موفق باشید