ابطال اقرارنامه دریافت سکه

سلام روز بخیر. همسرم به زور با تهدید و کتک کاری و آزارهای جنسی منو مجبور کرد, در دفتر اسناد اقرارنامه ای امضا کنم مبنی بر دریافت 250 سکه بصورت یکجا. حال با توجه به فشاری که روی من بوده و اینکه ایشون هیچ فیش و رسید, و سند بانکی مبنی بر خرید, سکه ندارن,  من چطور میتونم اقرارنامه رو باطل کنم. میتونم شکایتی مبنی بر دریافت نکردن سکه ها کنم؟

لطفا بگید من چطور باید اون اقرار نامه رو باطل کنم؟

چطور رسید خرید سکه ها و پرداختش رو بخوام تا نتونه بیاره و اثبات شه یه اقرار نامه ی دروغین بوده؟

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
شما بايد يك شكايت كيفري مطرح نماييد با عنوان اخذ سند با زور و تهديد ، و بايد به دادگاه ثابت نماييد همسرتان توانايي پرداخت اين مبلغ را نداشته